Dostava i plaćanje

KORIŠTENJE

Internet stranica www.legomont.hr može se koristiti isključivo za vašu privatnu upotrebu a za svako dalje korištenje kontaktirajte nas za pismeno odobrenje.
Zabranjena je reprodukcija sadržaja, kopiranje i javno korištenje sadržaja sa www.legomont.hr.Neke od fotografija na internet trgovini su samo ilustrativne prirode. Usluge koje vam pruža legomont.hr internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite upotrebljavajući računalnu opremu i troškove pristupa našim stranicama. Također,legomont.hr uključuje linkove na druge internet stranice, legomont.hr nije odgovoran za sadržaj na tim internet stranicama i one su izvan kontrole legomont.hr.

UVJETI KUPNJE

Korištenjem internet trgovine legomont.hr automatski ste suglasni s slijedećim pravilima i uvijetima i zato vas molimo da ih pažljivo pročitate.
Vlasnik ove internet trgovine i isporučitelj robe je tvrtka Legomont d.o.o. ,Mažuranićevo šetalište 53 , 21000 Split,Hrvatska, OIB: 23457410572 ,Tel. +385 21 533 176,e-mail: legomont@legomont.hr Kupcem se smatra svaka osoba koja elektroničkim putem naruči i plati barem jedan proizvod, popuni obrazac za registraciju i pošalje nam ga putem registracijske forme.  Maloljetne osobe i osobe s ograničenom poslovnom sposobnošću mogu kupovati na ovoj internet trgovini isključivo s odobrenjem staratelja odnosno zakonskih zastupnika.  Odgovornost za istinitost podataka snosi kupac prilikom registracije. Za svaku promijenu podataka pri registraciji odgovoran je korisnik registracije.

NARUČIVANJE

Nakon što ste odabrali gumb “Zahtjev za ponudom”  otvara se forma za unos vaših osobnih podataka, nakon unosa istih i prihvaćanja Izjave da se vaši privatni podaci mogu koristiti za izradu ponude i nakon što kliknete na gumb “Pošalji”, vaš upit se smatra zaprimljen.
Ukoliko vaš upit stiže na našu e-mail adresu tijekom radnog dana odgovor ćete dobiti u okviru jednog radnog dana, a ukoliko ponudu tražite vikendom , odgovor očekujte tijekom prvog radnog dana. Legomont d.o.o. se obavezuje odgovoriti na sve vaše upite. Nakon što vam dostavimo ponudu ,isporuka se vrši nakon primljene uplate kupca. Ukoliko nismo u mogučnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, o tome ćemo vas obavijestiti putem e-maila ili telefonom, i dogovoriti novi rok isporuke, ponuditi zamjenski proizvod ili otkazati narudžbu navedenog proizvoda .
Novac od takve uplate će mo vratiti na račun sa kojeg je i došao.

PLAĆANJE ROBE

Legomont d.o.o. prima uplate putem bankarske transakcije ( SEPA i SWIFT).

DOSTAVA ROBE

Dostava se vrši u Hrvatskoj i inozemstvu po dogovoru.
Dostava u Republici Hrvatskoj se vrši putem Overseas Express ( www.overseas.hr ) ili neke druge dostavne službe po odabiru kupca. Za dostavu putem Overseas Express-a na području Republike Hrvatske dostava je besplatna. Dostavu putem neke druge dostavne službe a koja nije Overseas Express plaća kupac. Cijena dostave za inozemstvo bit će sadržana u našoj ponudi. Za sve isporuke bilo u Hrvatskoj ili inozemstvu Legomont d.o.o. na e-mail adresu kupca šalje broj za praćenje pošiljke putem interneta.

OTPREMA ROBE

Prilikom pakiranja proizvoda kontroliramo zaštićenost istih i zato preporučujemo da obavezno kod dostave otvorite paket i pregledate robu u prisutnosti dostavljača te da odbijete preuzeti robu ako paket ima vidljiva oštećenja, a to isto prijavite dostavljaću. Za vraćene odnosno nepodignute pošiljke naplaćujemo troškove slanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

REKLAMACIJE I POVRAT NOVCA

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički odgovara opisu proizvoda navedenom na stranici www.legomont.hr

Slika koja ilustrira na Internetu ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda na Internet stranici ,te kupac ne može reklamirati ovaj segment. U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen,na adresu Legomont d.o.o. za trgovinu, Mažuranićevo šetalište 53 ,Split 21000. U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate na naš telefon 021 533 176 kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda). Reklamacije kupci mogu prijaviti putem telefona 021 533 176 ili putem maila legomont@legomont.hr Prilikom prijavljivanja kupac treba znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi. Troškove povrata proizvoda koji je neispravan ili oštećen snosi Prodavatelj. Troškove povrata proizvoda iz bilo kojeg drugog razloga snosi kupac . Nakon što kupac vrati robu na koju ima reklamaciju ili je vraća svojom voljom Prodavatelju (Legomont d.o.o. ,Split), Prodavatelj će izvršiti povrat novca Kupcu, koji je platio doznakom, u roku 4 radna dana od prijema vraćene robe .